Lösning för Suzuki C1061 / C1062 DTC felkoder – pumpmotorkrets

ATE MK61 - ABS styrenheter
ATE MK61

ABS styrenheter

Registrera dig för att se priser

Suzuki felkoder C1061 och C1062 indikerar problem med pumpmotorn, en viktig del av ABS-systemet. Dessa koder kan detekteras individuellt eller tillsammans och kan vara vanliga på modeller som Suzuki Alto GF (2009-2014) och Suzuki Grand Vitara JT (2005-2015).

Symtom på C1061 och C1062 felkoder

Förekomsten av dessa felkoder aktiverar ABS-varningslampan i Suzuki, vilket varnar förarna om en potentiell defekt i ABS-systemet.

Orsaker till DTC-felkoderna

Den vanligaste orsaken till dessa felkoder är en defekt pumpmotor. Pumpmotorn, tillsammans med ABS ECU och hydraulblocket, ger en kontinuerlig pumprörelse till bromsoken, vilket förhindrar att hjulen låser sig under bromsning.

Råd för lösning av C1061 och C1062 hos Suzuki Alto eller Suzuki Grand Vitara

För att effektivt lösa detta fel erbjuder ACTRONICS en reparationstjänst för ABS-enheten. Genom att använda våra tjänster kan du få din ABS-enhet reparerat med en effektiv lösning. Du kan skicka den defekta delen till oss via vårt enkla beställningsformulär online. Våra reparatörer kommer att noggrant testa delen, byta ut defekta eller svaga komponenter och sedan returnera den snyggt förpackad och Plug & Play till din verkstad, allt inom två arbetsdagar och med två års garanti på det levererade arbetet.

Några frågor? Kontakta oss gärna!

Vår kundtjänst är redo att svara på alla frågor och hjälpa dig vidare. Kontakta oss idag för en snabb och pålitlig lösning på dina ABS-problem.